maanantai 17. huhtikuuta 2017

Kauneuden kuolemansynnit -haaste (lakkaversio)

Olen nähnyt kosmetiikkablogeissa Kauneuden kuolemansynnit -haasteita ja otin vapauden muokata alkuperäisestä haasteesta kynsiversion ja tietenkin tehdä haasteen myös itse. Ideana on siis tunnustaa seitsemän omaa kauneussyntiään.

finnish_spitz
Pyry

1. YLPEYS
Mikä kynsilakka saa sinut tuntemaan itsesi erityisen kauniiksi ja itsevarmaksi?

Monikin. Niistä Color Clubin I Can't Believe It's Tofu oli mulla vasta kynsillä. Se on kaunis, aavistuksen punasävyinen syvän pinkki. Se sopii hyvin ihonsävyyni, on ihanan pirtsakka, ja tunnen oloni hyvin huolitelluksi se kynsillä.
 
2. KATEUS
Mitä käsien tai kynsien ulkoista piirrettä, jota itse et omaa, kadehdit kaikkien eniten?

En varsinaisesti kadehdi mitään. Silloin kun näen pitkät neliöksi viilatut kynnet, niin toivoisin, että minunkin kynteni pysyisivät täydellisinä neliöinä. Minulla kynsien kulmat tuppaavat katkeilemaan varsinkin oikeasta kädestä.

lato
Lato, lentokone ja auringonlasku

3. VIHA
Mitä kynsilakkaa vihaat?

Viha on vahva ilmaus, mutta inhoan kyllä paria vanhaa Technicin lakkaani, jotka haisevat erityisen pahalta, kuivuvat hitaasti ja pigmentissäkin on toivomisen varaa. Enkä edes pidä niiden sävyistä, joten mitään hyvää en niistä voi sanoa.

4. LAISKUUS
Minkä kynsiin tai käsiin liittyvän tuotteen tai hoidon jätät useimmiten käyttämättä/tekemättä laiskuuden takia?

Olen tosi laiska viilaamaan ja leikkaamaan kynsiäni. Se on vain niin tylsää ja pitkäveteistä, varsinkin kun mun kynnet on sen verran paksut, että viilaamiseen menee tovi jos toinenkin. Toki kynnet on pakko lyhentää ja viilata muotoonsa aika ajoin, mutta sen kanssa tulee aina vetkuteltua.

kokko_blogi
Pääsiäiskokko

5. AHNEUS
Mikä on kallein kynsilakka, jonka omistat? Entä halvin?

Kallein on varmaankin 12 euroa maksanut O.P.I:n German-icure by OPI. Halvin taitaa olla pari euroa maksanut Essencen lakka.

6. YLENSYÖNTI
Onko sinulla useampi kappale jotain tiettyä kynsilakkaa ja jos on niin mitä?
 
Hamstraan Essencen alus- ja päällyslakkoja ilman omantunnon tuskia, koska niitä oikeasti menee paljon. Lisäksi tavallisia mustia ja valkoisia lakkoja on kertynyt useita kappaleita, liiaksikin. O.P.I:n Don't Burst My Bubblesta minulla on sekä normi- että miniversio, tosin miniversiossa ei ole jäljellä kuin rippeet pohjalla.

7. HIMO
Jos sinulla olisi rahaa ostaa mikä kynsilakkakokoelma tahansa, minkä ostaisit?
 
Voisin ostaa O.P.I:n Washington DC -kokoelman viime syksyltä. Olen kyllä yrittänyt rajoittaa lakkojen ostoa ihan sen takia, ettei kokoelmani pursuaisi ikkunoista ulos.

pyhainpaiva
Pyhäinpäivän valot

Haastan seuraavien blogien omistajat kertomaan omia lakkapaheitaan:

GlitterFrosting
Charming Nails
Nena Sofia's Nails
Nail Art by Belegwen
TalkandBake

Haasteeseen saa toki tarttua muutkin, jos siltä tuntuu. 

7 kommenttia:

  1. Tämä oli kyllä hyvä, täytyy laittaa korvan taakse! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minäkin ihastuin Washington DC kokoelmaan mutta olen vähän vetkutellut lakkojen ostamista. Mulla kun aika samanlaisia sävyjä jo on :) Suuret kiitokset haasteesta, vastaan erittäin mielelläni :)

      Poista
    2. Minä en ole saanut aikaiseksi hankkia kokoelmaa, kun en oo varma, tulisko niitä kaikkia sävyjä kuitenkaan käytettyä. Sen sammaleen vihreän kyllä ehdottomasti haluaisin, mutta ei jaksa ruveta yhtä lakkaa tilaamaan. 😁
      Mielenkiinnolla jään ootteleen sun vastauksia.

      Poista
  2. tää oli kiva haaste! olen samaa mieltä kanssasi esim kynsien lyhentämisestä, että viha on vahva ilmaisu ... kivoja kuvia tässä postauksessa, tosi jänniä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, nää on näitä mun haussunhauskoja hörhöilykuvia. :D

      Poista
  3. Siis tää on ihan superkiva haaste! ♥ Olitpa kekseliäs :) Ehdottomasti toteutan itsekin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :D Tää oli kyllä hauska. Sun vastauksia odotellessa.

      Poista

Kaikki asialliset kommentit ovat toivottuja, sisälsivätpä ne sitten risuja tai ruusuja tai vaikka kuulumisia. :) Ei mainoslinkkejä. Kiitos.
You can also leave a comment in English or Swedish. :) Please don't promote your own blog in the comments.